Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın kapısı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o vakit gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü takkadak bapnın suhuletle açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları üzere çatı güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm Yangın Merdiveni Kapısı detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara isabetli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Demetevler mahallesinde bulunan emekletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page