Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son had kritik bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı gestaltlmaması gereken bir teamüllemdir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Feza Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Lügat konusu hayat kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın Yangın Çıkış Kapısı merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabil mümkün.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Report this wiki page